Waarom Treffpunkt?

Gebouwd door sporters

Een platform voor gidsen en docenten

Iedereen die meewerkt aan Treffpunkt is een sporter en is liever buiten bezig en aan het sporten, dan achter een computer een website te bakken.

Als professional kan het zo zijn dat je niet de kennis, financieen of tijd hebt je online te profileren en met een fancy website, de juiste SEO en marketing.

Daarnaast gun ik het hen om niet 100% afhankelijk te moeten zijn van een school en zo zelfstandig inkomen te generen.

📷 Jeffrey Brandjes

Gebouwd voor sporters

Een soort AirBnB, maar dan van de sportleraren en gidsen

Wanneer je een surfles wilt boeken of een goede gids vinden, kom je als snel uit bij een surfschool aan Zee of willekeurige skischool in het dorp waar je naar toe gaat voor wintersport. Op dit platform kan je zelf een zelfstandige uitkiezen op basis van locatie en ervaring. Iedereen op dit platform dient in ieder geval een bewijs van certificering aan te leveren voordat ze online komen.

Roadmap

Aangezien het platform net nieuw is ben ik hard aan het werk om het steeds beter en groter te maken. Veel IT’er vergeten dat het bouwen van een site niet het enige onderdeel is waaraan gewerkt moet worden. Ik probeer mijn tijd, vooral in het begin dan ook 50% / 50% te verdelen tussen bouwen/development & content/marketing/SEO.

Hier to-do lijst van zaken waaraan gewerkt wordt https://treffpunkt.notion.site/f244c58626f34090bc2c2f83cf606585?v=3efbde4b4fa74426aaad2922b0690328

Werkt er iets niet of heb je een idee voor een mooie toevoeging, laat het dan aub weten via het contact formulier.

Ook op het platform en zelf iets schrijven?

Wil je zelf op het platform en wilt je iets schrijven, graag! Per geschreven artikel krijg je een boost in de resultaten overzichtpagina. Daarnaast staat onder elke geschreven artikel jouw naam en foto met een link naar je profielpagina.