Freeride Film Festival in Tuschinski, Amsterdam op 25 november 2022!

Vrijdag 25 november 2022 is het eindelijk weer zo ver. Door alle corona-ellende is het 3 jaar geleden dat het laatste Freeride Film Festival plaats heeft gevonden. Het 11e Freeride Film Festival vindt plaats in Tuschinski, Amsterdam! Neem vrij, zeg verjaardagen af, vertel je vriend of vriendin dat dit nog niet echt de eerste poedertrip van het seizoen is maar dat je er wel bij moet zijn (of neem hem of haar gewoon mee), maar de mooiste avond voor alle freeriders uit Nederland en België mag je gewoon niet missen! Zeker niet dit jaar!

Programma 25 november 2022

 • 17.30 Deuren open
 • 18.00 Start films
 • 0.00 – 0.30 Einde films
 • 0.00 – laat Afterparty

Tuschinski, Amsterdam

Net als de afgelopen jaren nemen we op 25 november Tuschinski (de mooiste bioscoop ter wereld) in Amsterdam over. Tuschinski heeft de coronatijd goed benut, want diverse zalen zijn verder geupgrade, zodat je echt vanuit een soort eersteklas bioscoopstoel alle freeride actie kunt bekijken. Het betekent ook dat er minder stoelen beschikbaar zijn, dus wacht niet te lang met het kopen van je kaarten.

De grote zaal van Tuschinski

Nieuw: de Freeride markt

Nieuw deze editie is de freeride markt. Meerdere merken en partijen zullen aanwezig zijn met hun aanbod, zodat je met experts kunt praten over die ultieme droomreis naar de poeder, meer kennis over lawineveiligheid of gewoon nieuwe kleding. Iedereen zal verspreid door heel Tuschinski worden neergezet, zodat iedereen op een natuurlijke wijze door het pand verspreid wordt wanneer je geen film wilt kijken.

Maak me blij, maak me blij. Koop een kaartje van mij!

 • Klik op deze link
 • Klik op ‘Amsterdam’
 • Selecteer een zaal/deel van de zaal.
 • Selecteer het aantal kaarten dat je wilt hebben.
 • Selecteer een stoel. Het maakt niet uit welke je kiest want we werken niet met vaste plekken. Dit zit puur in het systeem van Pathé.
 • Rond je bestelling af
 • Ga stoked zitten wachten tot het 25 november is 😉

Reken op een avond met de beste ski- en snowboardfilms, toffe clinics, workshops en lezingen. Wil je alles meemaken, dan ben je van 18:00 tot ver na middernacht onder de pannen. Een ticket voor het Freeride Film Festival kost net zoals vorig jaar slechts € 25,00!

Voorproefje van de films op het Freeride Film Festival

Je kunt natuurlijk weer alle dikke films verwachten op het Freeride Film Festival, maar hierbij alvast de eerste films die je gaat zien op 25 november!

1) Anywhere From Here – Matchstick Productions

De nieuwste film van de beste skifilmmakers ter wereld. Een film over altijd jong blijven. Nooit groot worden. Met dikke actie van de MSP kanonnen als Mark Abma, Sam Kuch, Eric Hjorleifson, Markus Eder en meer. Zoals altijd een absolute must see op het FFF.

2) La Forteresse – Paul de Groot en Loïc Isliker

Paul en Loïc knalden in de coronawinter van het scherm met hun Hidden Faces. Met La Forteresse hebben ze een opvolger van TEETH gemaakt die het Nederlandse niveau ontstijgt. Het is niet voor niets dat de productie van deze twee mannen op film festivals door heel Europa te zien is. Uiteraard zijn ze zelf ook van de partij in Tuschinski!

3) From Source – Yann Rausis

Yann Rausis heeft z’n sporen verdiend in de Freeride World Tour. De big-mountain skiër uit Verbier heeft een dikke film uitgebracht met veel mystiek en spiritualiteit, maar ook met veel beelden om je vingers bij af te likken.

4) Partie

Dit is grassroots snowboarden! Het meest pure, zonder bindingen, de echte vrijheid. De beelden spreken voor zichzelf!

5) Tales from Cascadia

Cascadia is een bioregio die wordt bepaald door zijn unieke natuurlijke kenmerken, de mensen en diversiteit. Van de kusten van de Pacific tot de regenwouden en de vulkanische bergtoppen, er zijn veel verhalen die deze harmonie definiëren. Blank Collective heeft een waanzinnige film gemaakt met dikke actie en mooie verhalen.

Clinics

Zoals altijd kun je tijdens het Freeride Film Festival weer interessante clinics volgen. Snow Safety, exotische bestemmingen; het komt allemaal weer aan bod! Binnenkort meer nieuws over de clinics en de tijdstippen!

 • Op avontuur met Paul de Groot in Alaska, Groenland, Canada, Chili en Nieuw Zeeland
 • Snow Safety: ga weer zo veilig mogelijk de winter in!

De clinics vinden plaats in de VIP zaal van Tuschinski. Je hebt voor de clinics geen aparte tickets nodig en je hoeft niet te reserveren. Kom gewoon gezellig binnenlopen!

Updates en tickets

De laatste jaren is het al weken van te voren glashard uitverkocht dus OP=OP.

Freeride Film Festival organisatie

En om alvast in de stemming te komen: zo leuk is het Freeride Film Festival!

We zien je op 25 november in Tuschinski!

Tekst van WePowder website!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.