Geboren uit liefde voor bergsport en kameraadschap

Je bent nooit uitgeleerd

De bergen… die mooie machtige bergen staat centraal bij ons. of het nu met een snowboard, ski’s, met de mountainbike of klimmend is. De bergen brengen zoveel moois.

Maar ze zijn ook machtig, groots en eigenlijk vaker dan soms ook gevaarlijk. En daarom is het belangrijk nederig te blijven wanneer we de natuur trotseren.

Nadat ik zelf ooit ook de eerste stap had tot snowboarddocent zag ik later dat veel van mijn collega’s net een stapje verder gingen en zelf hun Snowboardführer hebben gehaald. Door met hun op pad te gaan kwam ik erachter dat ik eigenlijk net in de kinderschoenen stond betreft kennis van sneeuw, het weer en de bergen.

Nu ga ik niet meer een onbekend gebied in zonder dat ik iemand bij mij heb die er al eerder is geweest én de juiste opleiding heeft gehad. Daarom is dit platform onstaan voor mensen die een ervaren gids zoeken om mee op pad te gaan of docent zoeken om meer te leren en hun kennis uit te breiden zodat ze zelf ook veiliger op pad kunnen.

Een platform voor gidsen en docenten

Door de jaren heen haalde steeds meer en meer zette een stap naar volgende niveau in hun opleiding. Zo kende ze je als Landers leerlaar en een paar jaar later waren ze Snowboardführer of Mountainbike staatlich geprüfttrainer!

MEET OUR TEAM

Jaime Martinez

OPRICHTER & developer

Tijdens al dat snowboarden kwam ik in een wereld van sporters terecht, want ik als webdeveloper was eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Ik had geen sportopleiding gedaan en deed pas op mijn 34ste mijn eerste seizoen in in Saalbach. Gelukkig pikte ik het goed op, want ik had wel al heel mijn leven gesport. En ik had uiteraard het van een goede docent geleerd  😄

Xandra
van Merrienboer

marketing

Coach voor HSP-ers, perfectionisten en stresskippen. Trainer & teacher. Duaal opgeleid en heeft Jaime leren snowboarden!

Zoek je persoonlijk advies, maar kan je niet kiezen?