Aanmelden als gids of docent

Ben jij een sport professional, zelfstandige gids of leraar / docent die graag op het platform wilt, dan kan je je aanmelden via het onderstaande formulier. Of mail mij op info@jaimemartinez.nl en dan kan ik een account voor je aanmaken.

Waarom aanmelden?

Niet elke zelfstandige docent kan zomaar een website in elkaar knallen, onderhouden, de juiste marketing en SEO-tactieken toepassen om goed gevonden te worden op Google. Ik neem dit uithanden voor jou zodat je toch gevonden wordt online en klanten binnenkrijgt.

Eerste jaar is gratis!
In combinatie met één geschreven artikel over jouw favoriete onderwerp / locatie.

Tweede jaar is 8% kick-back-fee per aanvraag.

Vanaf je derde jaar is het 50 euro per jaar.

Ik vertrouw je op je blauwe ogen wanneer ik je een Tikkie mag sturen.

Op dit moment ben ik mega actief bezig met het verder uitbouwen van het platform wat je hier kan volgen.

Welke info heb ik nodig?

We vragen je wel om een digitaal kopie (foto) van certificaten aan te leveren ter bevestiging je behaalde cursussen / opleidingen. En om je naam te matchen graag ook een kopie van een legitimatie bewijs zoals paspoort of rijbewijs. Je mag hier gerust zaken op wegstrepen welke ons niets aangaan zoals je paspoortnummer enzo. Zolang we maar kunnen zien dat jij het bent.

Waarom deze info?

Ik snap dat je denk, das flink wat info, maar het doel van dit platform is om niet zomaar iedereen erop te zetten. In dit geval gaat minimale gecertificeerde kwaliteit wel boven kwantiteit. Daarnaast mag je ook simpelweg niet zelfstandig lesgeven als Anwärter in Oostenrijk of Frankrijk, maar heb je Staatlich of EFR niveau nodig.

Privacy

En ja, ik ga netjes met je informatie om omdat ik zelf een IT-er en pro-privacy ben en weet dat we aan de AVG/GDPR regels moeten voldoen. Hier kan je daar meer over lezen. Zo staat de server van deze hosting bijvoorbeeld gewoon in Nederland.

Ook op het platform en zelf iets schrijven?

Wil je zelf ook iets iets schrijven, graag! Per geschreven artikel krijg je een boost in de resultaten overzichtpagina. Daarnaast staat onder elke geschreven artikel jouw naam en foto met een link naar je profielpagina.

Aanmelden professional

Naam(Vereist)
Alleen voor mijn administratie, komt niet op de website te staan.
Hoe wil je genoemd worden? Je werkt-titel?
Omschrijf jezelf in een paar zinnen of paar paragrafen.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, webp, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Een profielfoto en als je nog wat andere mooie foto’s, gooi die er dan ook maar bij!
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
   Drop hier een kopie van een ID en je behaalde opleidingen of certificaten. Je mag het ook delen via WeTransfer, Dropbox of Google Drive als je dat makkelijker vindt.
   Geef hier je vakgebieden aan, zoals bijv. Snowoarden, Freestyle, Kiten, Motorcross of Padel of Golfsurfen e.d. Bij deze termen wordt je getoond in het overzicht met alle filters.